Morning Glory Gym

Sporten verbindt, sporten is gezond, sporten zorgt voor betere concentratie. En al helemaal als je dit in de frisse buitenlucht doet.
Door middel van de Bootcamp sessies die de Office Retreat aanbiedt, worden werknemers fysiek en mentaal sterker en leren ze beter hun eigen grenzen kennen, verleggen en accepteren. Vaak kun je meer dan je denkt en sporten vormt hier een goed metafoor voor. Op andere momenten is het juist belangrijk naar je lijf te luisteren en te accepteren dat iets minder doen, ook goed genoeg is (bijv. bij blessures). 

Naast individuele oefeningen, doen we veel oefeningen in tweetallen en teamverband. Dit bevordert het groepsgevoel en draagt bij aan een hechter team.
Elke sessie opnieuw, laten we mensen ervaren dat in beweging komen leuk is en dat je echt niet super sportief hoeft te zijn om te sporten. Sporten en bewegen is voor iedereen weggelegd. 

De bootcamp sessies kunnen op vaste wekelijke basis worden geboekt, als blok van 8 weken of los tijdens bijvoorbeeld een vergaderdag of als teamuitje. 

Locatie: bootcamp sessies kunnen overal worden gegeven, zolang het maar buiten is.