Over ons

In 2014 stapte Wendeline de yoga- en pilatesschool (City Retreat) van Irene binnen. Vol enthousiasme begon ze met het volgen van pilateslessen. Al snel ontstond er een vriendschap. Daarnaast begon Wendeline met het werken voor de The City Retreat.

De reden dat het zo goed klikte, is onder andere omdat we beide dezelfde passie hebben; het laten floreren van mensen. Irene doet dit vanuit haar achtergrond als yoga- meditatie- en bootcamp docente. Wendeline vanuit haar NLP en social work achtergrond.

Vanuit deze gezamenlijke passie is in 2019 de Office Retreat ontstaan. Beiden geloven we in de kracht van sporten en mindfulness voor blije, gezonde werknemers. Samen met een team van andere zeer gepassioneerde mensen, zullen we er alles aan doen om ook de werknemers van uw bedrijf te laten floreren.

Irene:

Mijn passie is beweging. Zowel zelf bewegen, als mensen in beweging brengen. Beweging in de ruimste zin van het woord; fysiek, emotioneel en mentaal. Ik geloof er nu eenmaal in, dat als je fysiek vastzit, je ook mentaal en emotioneel vast komt te zitten en andersom. Door te gaan bewegen, komt alles weer in beweging. De energie gaat weer stromen, wat je werk, vriendschappen, omgang met collega’s en de relatie met jezelf ten goede komt. Opstaan met het gevoel dat je zin hebt in de dag, is één van de leukste dingen. Maar daar moeten we wel de energie voor hebben. En daar help ik mensen graag bij!

Wendeline:

Een aantal jaar heb ik met plezier in de zorg gewerkt, o.a. op scholen. Toch was het tijd voor iets anders, met nog steeds als doel het bijdragen aan het geluk en de gezondheid van mensen. Met Office Retreat willen we daar graag aan bijdragen d.m.v. bewegen en mindfulness, voor in het bijzonder werknemers. Ook bij ouderen ligt mijn hart waarbij bewegen vaak een ander doel dient maar net zo belangrijk kan zijn.

Ik sport zelf al mijn hele leven en doe dat het liefst samen met vrienden. Niet alleen heeft (samen) bewegen fysieke voordelen, het geeft ook ontspanning, focus, een saamhorigheidsgevoel en last but not least plezier. Met Office Retreat is dit alles samengekomen!